HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

Már jó régen...

2010.04.21. 10:30 bellus

... írtam utoljára. Még Apapi születésnapjára, március hetedikére, feljöttünk Budapestre. Farkas azóta nem is volt Brennbergen. Előd, Piroska és én még húsvét előtt hazamentünk egy kis időre. Farkast addig a rokonság adta kézről-kézre. Még Balatonon is volt egy hetet. Húsvétra visszajöttünk, itt szavaztunk és egészen a keresztelőig itt is maradunk. Azaz Előd kicsit visszamegy, de én maradok a gyerekekkel. Hihetelen milyen sokat változott a kisfiunk. Eszter levágta a szép hosszú tincseit, most kis tüsi, és szinte folyamatosan halasndzsázik, még főleg hangutánzó szavakat, de pár szót már értünk. (pl. gyere, nincs, nem, ajtó, mama (ezt persze nem rám mondja, hanem kb mindenkire- még a nagypapára is.:), vu-vu...) Pir-inyó is sokat fejlődik. Születése óta több, mint 8 centit nőtt. Ezt az itteni védőnéni el sem akarta hinni. Otthon pedig azt mondták, túl keveset hízik... Ő azonban igazi egyéniség, hosszú és vékony, -mint az apja-, és fittyet hány a táblázatokra és a hivatalos "ennyit kell nőni, meg hízni" adatokra. Jókat kacag, ha verset mondok neki(furi, de már két hónaposan nevetett.) Mindenkire mosolyog, nagyon barátságos, viszont egyedül nincs szívesen, igényli, hogy törődjünk vele. Hason szépen emeli a fejét, éjjel még egyszer szopik.

Farkas nagyon szereti. Mostanában sokszor felmászik mellé az ágyra, simogatja a fejét, buccolnak, megfogja a kezét meg a lábát és próbálja beteni a cumit a szájába... több kevesebb sikerrel persze. Ilyenkor azért résen kell lenni, mert előfordul, hogy pusztán szeretetből ráfekszik a húgocskájára. Erről a nagy szeretetről mutatok nektek képet.

Előd már írta mikor lesz Piros keresztelője, csak azt felejtette ki, hogy mindenkit szeretettel várunk, utána lesz nálunk (jó idő esetén a teraszon) egy kis beszélgetésre is lehetőség.

Mindenkinek csudiszép tavaszt!

szeretettel,Judit, Előd, Piroska, Farkas

 

Vigh Előd gyermekei

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GlóriaDeo 2010.04.25. 21:41:31

Sziasztok!

Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasárnap délután örülnék egy városvezető helybélinek... :))

Pussz: Dia
süti beállítások módosítása