HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

Szeptember első napja Brennbergen

2009.09.01. 10:01 vighpajti

 Sopronban nem szokott kiemelkedő, vagy különös lenni ez a nap. Többnyire továbbra is kellemetlenül melegek a napok, csak egy kicsit felpezsdül az élet.

 Itt Brennbergen szinte már rettegni kezdtem a hidegtől. A kedvenceim a hőségriadós napok voltak, akkor egész nap tárva nyitva voltak az ajtók, ablakok és lelkesen "fűtöttem" a házat, hogy minnél jobban kiszáradjon és egy kicsit felmelegedjen is. Most, hogy már szeptember van, szomorúan gondolok arra, hogy idén nem túl valószínű, hogy még egy hőségriadó lesz. Pedig itt Brennbergen az nagyon jól jönne még (akár havonta is lehetne 4-5, főleg télen:).

 Tegnap végül, sajnos nem jött ki Dóri hozzánk, de így is jól alakult a napunk. Bementünk együtt Sopronba elintézni ezt azt, és megmutattuk a munkahelyemen, hogy már "kézenfogva sétálni is tudunk".

 

"Légy jó és vidám!"

szeretettel, Előd

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása