HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

"Családom és egyéb állatfajták" ( Durrell után szabadon :)

2008.09.13. 15:57 vighpajti


Remélem a címmel nem bántok meg senkit nem állt szándékomban, csak mosolyt akartam csalni az arcotokra. Egyébként ez a cím is Jankó papi ötlete volt :).

Gyorsan még az elején elárulom, hogy a Vigh Farkas designes & foto Co. kiváló fotósai már dolgoznak az újabb felvételeken, és hamarosan látható lesz a Farkas és Salakapitány című kép a blogon ( de csak halkan súgom már készült közös családi felvétel is :). Mint mindig, most is elsőként hűséges olvasóim láthatják meg ezeket a képeket itt a blogon.

Tegnap kora délután elutazott Édesanyám Káptalanfüredre ( a "családi birtokra" :), így hármasban töltöttük az elmúlt 24 órát. Farkas nagyon rendes volt. Lényegében kialakított egy napirendet, kb. 3 óránkénti evéssel, délután háromtól hatig egy rövidke sírással, egyébként meg lelkes szemlélődő és szundító. Ma eddig már felállítottunk egy közös rekordot, ugyanis eddig három tisztába tevéskor pisilt (természetesen a pelus levétele után :). Ezt a szitut fel lehetne fogni egy ügyességi játéknak is a részemről, hiszen a két lábat kormányozva, kell a vízsugarat úgy irányítani, hogy a lehető legkevésbé okozzon károkat a dolgok benedvesítésével. Lehet, hogy a következő pelenkázásra kiteszek egy edénykét, hogy legalább célba lőhessünk, és ha már minden úgyis pisis lesz legalább esélyem lesz a sikerélményre, ha az edény belsejébe is jut egy kis pisi. Egyébként az egyik első ilyen közös élményünkkor döbbentem rá, hogy Farkas (és valószínüleg a többi kisbaba) is inkább a környezete részének tartja a testét, mint a sajátjának. Ugyanis miközben bíbelődtem a pelenkázás valamelyik részével észre sem vettem, hogy Farkas beindította a slagot és sikeresen lepisilte még a saját buksi fejét is. Olyan meglepődött fejet vágott, annyira nem értette, hogy most ezt ki és miért csinálta vele, hogy majdnem elnevettem magam, és még ez után is csak meglepődve, kissé rosszallóan pislogott. Nagyon kis vicces volt. Persze ilyenkor többnyire a ruci is nedves lesz, és lehet kicserélni, amit nagyon nagyon utálnak a babák (, mert öltözéssel jár), és elég bosszantó, hogy végigordítják :).

Holnap estére várjuk Judit Édesanyját, jövő héten ő lesz velünk, és segít nekünk. Természetesen mindenkit szeretettel várunk babanézőbe, légy szíves ne hozz semmi nyalánkságot a babának, még tisztán anyatejen él (és kár lenne engem hízlalni mindenféle finomsággal). Ha mindenképpen hozni szeretnétek valamit Juditnak hozzatok Sió Őszibaracklevet (mert azt meg is tudja inni, a többit többnyire szintén nekem kell elpusztítani :). Persze az én véleményem, hogy mi a látogatóknak örülünk, nem annak, ha ajándékot hoznak :), szóval gyere nyugodtan üres kézzel, úgy is szívesen látunk!

A Prizee-os pizzaszeletek titkára Rufi kiderített egy megoldást, de ezt most itt nem részletezem, mert ugyan ma is elveszett, viszont a kisördöggel sikerült legyőzni a nagy jégszörnyeteget, és ennek most nagyon nagyon örülök !!! :)

Az Óriás TúróRudiért folytatódik tovább a küzdelem :), várom tippedet.

szeretettel, Előd

 

- - -

 

pénz: kereseti lehetőség az interneten 


 
 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagybácsi 2008.09.15. 01:23:15

Meglepetés!

Megint van egy tippem!

Ha a 48'as szabadságharc évszámából kivonsz 8-t és hozzáadsz 1000-t, megint jó eredményt kapsz!

Megin én voltam!
süti beállítások módosítása