HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

Veszélyes vizek

2008.10.09. 06:45 vighpajti

Bizony. Kezdünk veszélyes vizekre evezni!

 Láttam réges-régen egy aranyos filmet, ami egy újságíró házaspárról szólt. Nagyon szerettek volna gyermeket, és a férfi ennek kapcsán kezdett egy cikksorozatot írni. A nő eredetileg a sport rovatnál volt, de miután megfogant a gyermekük, kitalálták, hogy ő is írjon párhuzamosan a férjéről... és aztán jött a bonyodalom, a kiteljesedés, majd a happy end: ikrek születtek (egy fiú, egy lány), és hazafelé nyilatkoztak a sajtónak, hogy addig, amíg a gyerekek nem egyeznek bele, nem folytatják a cikksorozatokat :).

 A gyerkőccel kapcsolatban úgy látszik mi nem jutottunk ide, de a "szerelmünk kezdete" történetünket kezdem ilyennek érezni :).

 Egy kabaréban hallottam, hogy a hölgyek emlékezete nagyon éles, és valami minnél régebben volt, annál tisztább. Szóval nem igazán merek Judittal vitatkozni, és "kikérem magamnak, hogy valaki kételkedjen a szavában!" A monitoros sztorira még én is emlékszem, élőben szerintem még aranyosabb meghallgatni Judittól (szóval ismét csak hívlak, hogy gyere látogass meg minket, kérd meg Juditot, hogy mesélje el ezt a történetet - belőlem meg "verd ki" a TúróRudidat, amit nyertél).

 

 

 

 Előző héten Jucó segített nekünk, és amint látod nagyon hatásos volt, mert még a sírása is elállt Farkasnak (nemcsak szava nem volt:).

 szeretettel, Előd

 

u.í.: Na, jó. Egy picit írok az udvarlásom azon szakaszáról is. Ez egy jótanács elsősorban még az udvarlás előtt álló kamaszfiúknak: Felejtsd el, hogy a szavaid ilyenkor használhatóak (ne kérdezz meg semmit, ne mondj meg semmit), figyelj a szíved hölgyére, és próbáld megérezni, amire gondol, amit érez, amire vágyik ( ez természetesen fiúként kb. lehetetlen, de azért ne add fel ) - igyekezz mindent a "testbeszéddel" kifejezni.

 Egy másik jótanács a kamasz fiúkkal megáldott Édesanyáknak: beszáljetek nekik a szerelemről, és ha kézenfogva látjátok egy kislánnyal "küldjetek felé pozitív visszajelzést".

- természetesen mindezt saját hibáim alapján írom, szóval én sem így csináltam :)

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása