HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

A nagy séta

2008.12.04. 07:26 vighpajti

 Tegnap önmagunkhoz képest nagyot sétáltunk, bevásárlás, könyvesboltokban érdeklődés, sőt még a Jégverem fogadót is meglátogattuk, hogy az üdülési csekkjeinket el tudjuk még időben költeni. (Most hegyekben áll az étel a hütőnkben :). Ja, és közben a plébániára is beugrottunk egy kis apróság elsimítása kedvéért a keresztelővel kapcsolatban. Tudod:

Várunk dec. 13. du. 3-kor a Szent György templomban.

 Farkas vágyaimat még mindig figyelmen kívül hagyja és ma éjjel fél kettőkor, és hajnali 5 körül is leadta a rendelését (a számomra meg nem nevezhető étkezéseire, vacsinak már kicsit késő, reggelinek meg korai, és egyébként is naponta legalább kétszer reggelizik és vacsorázik ezeken kívül is - és ebédet is kap :). Azért jól megvagyunk: Farkas gyakran mondja a szemembe: hő! cserébe kedvességéért, hogy szóba áll velem, én leutánzom és válaszolok neki: hő! Szóval jól eldumálgatunk, mint férfi a férfival.

 Ma orvoshoz kell mennünk, este pedig színházba fogunk menni... ezekről majd holnap, lehet, hogy beszámolunk itt.

 A tegnapi nap tanulságaként leírom ide, amin nagyon meglepődtem: egyszerűbb könyvet vásárolni a neten, mint könyvesboltban. (igaz így nem lehet végigpörgetni - gyorsan elolvasni az egészet még a boltban, hogy megéri e megvenni, viszont vannak könyvek, amiket a boltok már megrendelni sem tudnak, sőt azt tanácsolják, rendeljük meg interneten. :) ... és a bolti árhoz képest kedvezményt is adnak.

 

szeretettel, Előd

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása