HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

Brennberg

2009.01.05. 13:59 bellus

Mivel már jól kikaptam, hogy milyen rég nem írtam, most újra írok. Farkas békésen szunyókál, most van időm egy csöpp. Az elmúlt pár percet azzal töltöttem, hogy álmodoztam és listát készítettem azokról a dolgokról, amiknek örülnék, ha lennének majd az új otthonunkban. és nézegettem tűzhelyeket is, persze csak virtuálisan. ugyanis azt is be kell majd szereznünk, meg egy ágyat is. Matracunk már van, de az eddig banánosdobozokon állt. Előd sajnos meg van győződve róla, hogy ez a legideálisabb módja a matracok elhelyezésének, de én titokban egy "igazi franciaágykeretről" álmodozom. :)

Előd már írta, hogy KÖLTÖZÜNK. Ennek nem csak azért örülök, mert végre kétszer annyi helyünk lesz, mint eddig, hanem azért is, mert végre elővehetjük a kistányérokat, meg minden egyebet, amik eddig dobozokban pihentek, hogy "minek vegyük elő, úgysincs hely, majd ha költözünk", szóval hamarosan nem nagy lapostányérból fogjuk majszolgatni a reggeli kenyereket:) Meg amúgy is tök izgi az egész. Olyan szép helyre költözünk, amiről igazából egyikünk sem mert még álmodni sem, hegyek közé-alá-mellé, szóval majd a kert végéből megyünk kirándulni és amúgy is a kert az valami meseszép, egy csomó szép fa van benne, meg sokféle madár, meg minden amiről csak álmodni lehet. Régen azt beszéltük, hogy ha lesz majd kertünk, akkor lesz kutyánk is. Vizslát beszéltünk meg, de én most egy kis bobtailról álmodozom. Majd meglátjuk mit hoz az élet, végülis mindegy, csak négy lába legyen és ne bántsa Farkast.Nem tudom a többi ember hogy van ezzel, de nekem olyan jó most itt üldögélni kicsit és nézegetni a neten, hogy mik vannak és álmodozni. Azért az árakat is feljegyzem, mert mindent persze mi sem engedhetünk meg magunknak, de azért még elképzelni is tök jó. KÉT szobánk is lesz és egy nagy konyhánk!!!!:) Majd szeretnék külön polcot a recepteskönyveknek, meg szép függönyöket és és szép konyhaszekrényeket... Azért vicces, hogy a konyhával sokkal többet foglalkozom gondolatban, mint a szobákkal. Az biztos, hogy FArkast nem szeretnénk külön szobába tenni. Úgy megszoktuk, hogy egy kis szobában vagyunk együtt, hogy én aggódnék nélküle. Otthon sem tudok jól aludni, ha nincs a közelemben.

Mostanában FArkas egy csomót fejlődik. MÁr szokott kacagni, és nem csuklik tőle, lehet vele mókázni meg viccelődni. Evett már almát és sütőtökös krumplit is(most már hivatalosan is szabad, mert elmúlt négy hónapos:)Karácsonyra betegek lettünk, jó náthás volt ő is, mostanra meggyógyult már, teát szeret inni, gondolom, mert éjjel kiszáradt a szája, mert azon vett levegőt, ilyenkor nem éhes, csak azért sír, mert szomjas.

Egy csomó ruhát kinőtt már, igyekszem visszajuttatni őket a tulajnak.

A héten Előd szabin van, várunk minden kedves látogatót!

szeretettel,Judit és Farkas

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása