HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

egyre közeledik...

2009.01.12. 11:47 bellus

... a költözés napja:)

én már nagyon várom. és azt hiszem Előd is, bár őt inkább aggasztja a sok tennivaló ami még hátra van. Mindenesetre ő hősiesen minden nap kijár ebbe a hidegbe befűteni és rendszeresen pirosra fagyott orral ér haza:) Tegnap gondoltam kicsit megsimogatom a nóziját, hátha kiolvad, de ő nem hagyta. Félt, hogy letörik:) Mindenki megnyugtatására: Nem tört le (merthogy olyan gyengéd ujjaim vannak ám, hogy csak na:).

Szóval mindenki épségben van, Farkas nagyon fejlődik, minden nap valami újat mutat nekünk. Mostanában pl megtanulta lerúgni a takaróját (nagyon gyorsan megoldja ezt a feladatot, elég egy kicsit elfordulnom, mire visszanézek, máris a kis lábaival integet felém, ohne takaró, természetesen:)

Tegnap megérkezett nagyanyó, aki újra boldogan ölelte magához a "kedves kis meleg csomagot", aki nagy mosollyal fogadta.:)

Erről jut eszembe: A héten palacsinta partin voltunk az antisokkal, FArkas is eljött velünk. este öttől fél nyolcig egész jól bírta a társaságot, a kézről-kézre adogatást, aztán már kicsit nyűgös lett. Le is fektettük gyorsan. Végül a kilenc órás busszal mentünk haza. Nekem is jót tett ez a kis kirándulás, mert bevallom, nagyon hiányoznak az antióchiás alkalmak, jó újra látni ezt a kis társaságot.

A héten várjuik Ákost (Előd bátyját), aki remélhetőleg sokat segít majd a költözésben és utána is velünk marad egy darabig.

Mostanában újabb kismama bukkant fel a közelemben. Még csak az elején tart, de olyan jó hallani az érzéseit és a tapasztalait. Kicsit újra élem az egész várandósságom:) Néha amiatt is bánkódom, hogy még várnunk kell egy újabb kis utódra (pedig érzem, hogy még nem vagyok kész rá, és egyenlőre csak a terheket növellné...)

Kíváncsi vagyok, ti mennyit várnátok a helyünkben (nekünk min.két évet kell), azaz mennyit vártatok a tesóval...

szeretettel,Judit

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása