HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

Fagyos lakat

2009.02.18. 07:12 vighpajti

Nincs túl sok időm, ezért csak röviden felhívom a figyelmedet pár tervemre, amit hamarosan itt a blogon szeretnék megvalósítani:

- a héten szeretnék elkészülni a filmmel és remélem jövő héten már itt lesz látható

- a jövőbeli gazdasági helyzetünkről készülök egy rövid, megnyugtató részt írni (pánikra semmi ok, előreláthatólag nem fenyeget a veszély, hogy a tű fokán átjutni próbálkozó tevékhez kezdenénk hasonlatossá válni:)

Amint láthatod Farkas épp nagyon lelkes... :)

 

Ja, és így utólag a címről:

tegnap rájöttem, hogy a lakat csak engem akadályoz a kertbe való bejutásban, mert csak én akarok kocsival beállni, miközben van hozzá kulcsom (a betőrni vágyók nyilván egyszerűen átszökkennek a kerítés fölött).

Tegnap ugyanis csak a második öngyujtóval sikerült annyira felmelegíteni, hogy ki lehessen nyitni (a kezem már jóval korábban - szokás szerint - "megfagyott" :)

Szóval döntésre jutottam magammal vívodásaim után, és tavaszig meleg helyen tárolom a lakatot, meg a láncot (a kaput kint hagytam a hidegben, zárását a fagy tökéletesen biztosítja:)

 

szeretettel, Előd

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása