HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

Anyagi beszámoló, és pár sor tegnapról, máról

2009.03.01. 08:46 vighpajti

Amint igértem, írok pár sort anyagi helyzetünkről, hogy senki ne aggódjon (bár kormányunk dolgozik a népesség csökkentésén, de kb. együtt fogunk éhen halni a munkájukból megélni vágyó emberekkel - szóval nem rosszabb a helyzetünk :).

 No, az előző zárójeles rész remélem tényleg vicc volt, én annak szántam - remélem a kormány is a jelenlegi Euro árfolyamot :), és ezt most nem úgy értem, hogy a komoly az a 600 forintos Euro lesz :).

 Szóval az anyagi helyzetünkről: mostanra sikerült elérni, hogy Juditnak a "törvények biztosította" járandóságokat, ki is fizessék, az egyes állami szervek. Mindezek összesen kb a mostani minimálbérnek felelnek meg. Én Gyedet fogok kapni, azt a fizetésem %-ában állapítják meg, várhatóan az is több lesz, mint egy minimálbér. Farkas után jár a családi pótlék. Fával fűtünk, ez a jelenlegi legolcsóbb mód szerintem, de természetesen nagyon várom a jó meleg tavaszt :). Korgó gyomrunk miatt sem kell aggódni, nemrég - a bibliai tevékhez illő - töltött rántott Camamberrel töltöttük meg a pocinkat (nagyon finom volt, minden dícséret Juditot illeti, de azért megbeszéltük, hogy a luxus ezen fokától a jövőben tartózkodni fogunk - és kaviárt is csak éjfél után eszünk :).

Most pedig pár sor a tegnapi napról!!!

 Erről azért kell feltétlenül írnom, mert nagyszerű volt:). Sütöttünk kenyeret, és annyira finomra sikerült, hogy ma reggel, már el keztem a következőt sütni - bár van még pár szeletke a tegnapiból. Pont akkor készült el, amikor a séta után hazaértünk Bucóékkal, és az illata teljesen betöltötte a konyhát. Fantasztikus élmény volt a friss kenyérből falatozni is :).

 Ma reggel a szokásosnál korábban ébredt Farkas, most itt dalolászik mögöttem a járókában, és zörög hozzá a könyvecskéjével:).

 

 

Boldog, szép vasárnapot, szeretettel, Előd

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása