HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

szegény-szegény Édesapa...

2009.04.28. 19:34 bellus

 ... Éjjel nagyon keveset tudott csak aludni, ugyanis hajnali kettőtől kb fél négyig virrasztott, olyan szőrnyű lelkiismeretfurdalást okozott magának. Kettő előtt kicsivel felkeltett Döme, hogy vigyem ki. Ki is vittem. Tíz percig kb csend is volt utána. Aztán újra elkezdte a nyafogást és az ugatást (nagyon vékonyka magas hangon- amilyen van neki.)Ezzel persze újra felkeltett volna, ha már aludtam volna, de még nem sikerült visszaaludnom. Próbáltam meggyőzni, hogy inkább maradjon csendben, nem sikerült.:

Édesapa is felkelt rá és persze elkezdett aggódni, hogy Farkas is fel fog (azt ugye nem kell ecsetelni, hogy ez milyen hatással lett volna a továbbiakra..)Szóval első felindulásában fogta a kutyust és - kivitte pisilni, de a kutyus nem pisilt, csak bóklászott. Utána amikor bejöttek nem feküdt le szundizni, hanem mindenáron fel akart mászni az ágyba, aztán meg elkezdte a tépőzárakat tépkedni, ami elég hangos mutatvány volt, és szegény édesapának a figyelmeztetésére sem hagyta abba ezért - kitette a kertbe, minden rongy meg víz meg minden nélkül. Szegény kutya gondolom sírt kinn, de mi benn nem hallotuk. Innentől egész addig békés volt a folytatás míg Farkas fel nem kelt. Persze Előd pont akkor aludt el. Míg szoptattam, kivitte  Dömének a dobozát és bosszúsan vette észre, hogy a kis vakarcs bánatában az összes elültetett virágainkat kiborította és jó sok meló vár rá, míg rendet tesz utána. Ma kiköltöztek a kutyus rongyok a kutyaházba és a vizes és ételes tálja is kinn van már. Talán emiatt is volt olyan bátor már a mi kis kutyánk a kertben egyedül. El akartuk vinni sétálni a postához, de a póráz nem jött be neki, inkább otthon hagytuk.

 

Édesapa most az ágyunkba játszik Farkassal( hatalmas kacagással és sikolyokkal jár ez a móka nagyon aranyosak együtt...) Most pedig a fürdetés jön.

Mindenkinek szép tavaszt! Egyetek sok salátát (én is azt eszem és eszterházy tortát is:)

szeretettel,Judit

 

 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Susikati 2009.04.29. 13:03:59

Sziasztok!
Szerintem vegyetek neki kutyahámot és minél előbb szoktassátok rá és tanítsátok meg "szépen" sétálni, mert akkor sokkal könnyebb lesz a Ti életetek is, és őneki is sokkal több élményben lehet része, ha Veletek mehet.Lefotózhatnátok a Blökit is, biztos nagyon aranyos. Farkasnak tetszett az új jövevény?
Legyen szép napotok Nektek is!
Kati
süti beállítások módosítása