HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

Szabadnap - péntek

2009.05.01. 10:33 vighpajti

... 3 nap pihi, így többen az internet felé sem néznek, de ha te olvasod ezt, megtisztelsz, hogy "rám" szánod az időded: jutalmul Neked írom ezeket a sorokat:)

 

  Tegnap este színházban voltunk, a Kék róka című darabot néztük meg. Nekem az tetszett benne, hogy egy cseppet sem szokványos "szerelmi-kavalkádot" dolgozott fel. A másik dolog, ami még tetszett, hogy az egyik színész végre először egészen más karaktert alakított (az eddigi alakításai nem is tetszettek, de ez igen:).

 Napközben Éva volt nálunk a támogató szolgálattól, így elég sok mindent el tudtam intézni Sopronban, illetve több dologba belekezdtem, amivel persze még lesz mit tennem. Judit itthon palacsintát és sütit is sütött, és kinyitotta Nagyanyó baracklekvárját, amit nagyon finomnak talált (nem véletlen, hiszen finom:).

 

 "Légy jó és vidám!" szeretettel, Előd

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása