HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

már napok óta...

2009.08.02. 10:08 bellus

... készülök beszámolni a csütörtöki doki látogatásról. Anna kísért el minket. Míg mi a dokinál időztünk, Előd Dömével sétálgatott a Várkeren és gyűjtötte be az ötvenes nők bókjait... (biztos izgi volt neki... állítólag az egyik még meg is puszilta. Mármint a kutyát...:)

Mi voltunk az elsők a váróban. Így szoktunk időzíteni, mert ilyenkor mi mehetünk be elsőnek és így hamarabb végzünk. Hamarosan megérkezett egy kismama a kislányával.(kb három-négy éves lehetett) Farkas rögtön beindult a kis rózsaszín szoknyától, négykézláb elé mászott és még táncolt is neki. A kislány persze el volt ájulva: "de édesz" mondta vagy százszor és lelkesen figyelte, ahogy a kisfiunk szép sorban bemutatja összes tudományát: tapsolt, felállt, leült, mosolygott és riszálta magát.. Nagyon édes volt, hol hozzám, hol Annához ment egy kis támogatásért. A kislány végül meg is jegyezte: "de sok anyukája van ennek a babának"...:)

 

             Tegnap este volt Bucó esküvője. Persze itt is hatalmas sikere volt fiunknak. KÉzről kézre járt, mindenki elámult, hogy milyen barátságos. Saját helye volt az asztalnál, neki szóló névkártyával és etetőszékkel. Nagyon kedves és figyelmes gesztus volt ez Bucóéktól. Örültünk neki. Rajtam kívül még három pocakos kismama is volt, kb. egy időre vagyunk kiírva. Lehet, hogy ovit nyitunk???:) Készült is fotó rólunk, talán majd itt megmutatjuk, ha eljut hozzánk...Persze a kispapákról is készült kép. Be kell látni, hogy Előd kicsit le van maradva pocak ügyileg... majd gyúrunk rá talán. Bár nekem a kockás poci is bejön, nem csak a mackós forma...:)

MÁra ennyit. Ma megyünk babát látogatni. Már úgy izgulok, a kis Benedek tegnap született.

Hasonló örömöket kívánok mindenkinek. Sok szeretettel,Judit

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása