HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

testvérek

2010.02.04. 19:30 bellus

Farkas mostanában nagyon kedvesen viszonyul húgocskájához. Mikor odaviszem mellé, megsimogatja a fejét, megfogja a lábacskáját, vagy a kezét. Nagyon boldog ettől, már nincs is zavarban.

Éjszaka Piroska viszonylag sokat sírt, végül az ágyunkban kötött ki. Ott legalább aludt, így mi is tudtunk pihenni egy keveset. Nem szeretnék ebből rendszert csinálni, jó lenne mielőbb az ágyába szoktatni. Végülis holnap már egy hónapos lesz...:) (hogy repül az idő?:) Furcsa, mert annak ellenére, hogy ez az egy hónap olyan gyorsan eltelt, még mindig nagyon hosszúnak érzem azt, ami Farkas születése óta telt el. azaz: hú, még milyen soká tart mire Piroska is szaladgálni fog...)

Délután átjöttek a szomszédok és hoztak Pirosnak egy nagyon kedves kis rugit. Mondták, odaadják még mielőtt kinőné:) - ugyanis már régebben beszerezték neki. Bevallom nagy boldogsággal tölt el, hogy az első ruhácska amit a kislányom kapott, nem egy "cuki" kis rózsaszín lányruci.:) Nincs nagy bajom a rózsaszínnel, de azért azt sosem szerettem volna, hogy az én lányom cuki rózsaszín ruhákban járjon (vagy feküdjön).

MÁr nagyon ügyesen tartja a fejét és nagyon okosan nézeget mindenfelé, követi a szemével a mozgásokat... Szóval minden szempontból normális, egészséges, szépen fejlődő baba. Ez persze nekünk így másodszorra is nagy öröm, és boldogan figyeljük, ahogy napról-napra fejlődik, ügyesedik és szépül a mi kis lányunk.

 Mikor nagyanyó itt volt legutóbb egy kedves kis tornázós mondókát tanított Farkasnak. Ma én is játszottam vele, -több haszna is volt: Kicsit megmozgattam a bal kezem is, Farkas szótára pedig egy új szóval bővült: jecs (ami persze azt jelenti: reccs:)

Szeretnénk Farkas "biliztetni" (mert ugye ideje lenne elhagyni a pelust...), ehhez minden kreatív ötletet szeretettel fogadunk a nálunk tapasztaltabb szülőktől:)

Egy vidám kép ajándékba a testvérekről:

 

 

 

 

 

 

 

 

szeretettel, Judit

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása