HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

véres kalandok

2010.02.18. 18:58 bellus

Reggeli után újságot olvastam az asztalnál. Farkas egyszercsak megcsúszott valamin és ráharapott a járókára. Mondtam neki, hogy semmi baj (máskor is előfordult már) és visszfordultam a félbehagyott cikkhez. Kicsit később felnéztem a fiamra ( aki már rég nem sírt) és az ötlött a fejembe: vajon honnan szerzett paprikát - és miért kente szét a száján?) Aztán odamentem, hogy letöröljem. Ekkor vettem észre, hogy igaziból a szája vérzik és azt kente szét. Vidáman letörölgettem, semmi vészes nem volt, csak kicsit megrepedt  felső ajka. A legnagyobb baj az volt, hogy belekente a vért a ruhájába. Édesapa viszont gyorsan átöltöztette és én betettem a már úgyis aktuális mosásba. Így a csinos új rugi már tisztán- vértől mentesen - szárad a szárítón.

Tegnap Piroska az egész délutánt végig ordította. Ez azért volt kellemetlen, mert vendégeket vártunk. Szegény Nellinek biztos szörnyű lehetett, hogy a pöttöm kislányunk kb negyed órán át ordított a kezében. Nem jöttünk rá mi volt a baja (mostanra elmúlt, remélem kialudta az éjjel) Miután megszoptattam és Édesapa is bejött már lefeküdni még mindig folyamatosan ordított (ez kb tízkor volt). Előd ekkor betette a mózeskosárba és kitette a konyhába, hogy legalább ő tudjon aludni. Nekem eleinte rettentő lelki tusát okozott, hogy békésen aludjak, miközben a lányom a konyhában zokog. Kb óránként kimentem hozzá és betettem a cumit a szájába. Ettől elaludt, majd egy óra múlva ismét sírással jelezte, hogy a cumi bizony kiesett. Éjfélkor, mikor épp úgy döntöttem, hogy mindent bevetek, csak vissza kerüljön Piroska az ágyunkba, a kishölgy elhallgatott és reggel fél hétig aludt.

VAsárnaptól egészen tegnapig velünk volt Nagyanyó. Először persze kikaptam, hogy minek főztem, mikor tudtam, hogy jön. Aztán meg nagyon megdícsért, hogy milyen finom mustáros húst csináltam (még a receptjét is elkérte:) Persze mivel tudtam, hogy jön, az előre elkészített "ebédtervbe" azt írtam, hétfőtől szerdáig, hogy:"Ilka mama". Ezen jót mulattunk Előddel. De én annyira vágytam a mustáros húsra, hogy el is készítettem. (Ha vkit érdekel a recept szívesen leírom legközelebb)

Nagyanyó sokat segített nekünk, még casino tojást is készített a szerdai vacsihoz. (Elég vicces volt, mikor vasárnap kiderült számomra, hogy sikerült melegszendvicsezni hívni Bucóékat hamvazó szerdára...:) - persze a sajtos melegszendvics is finom. Az is volt:)

Farkas rém aranyos, most már egész érthetően mondja, hogy tigris:) Meg egy csomó dolgot. Olyan ügyes, okos és értelmes, minden nap öröm vele lenni. Már szinte lehet vele beszélgetni. Persze azért ez még nem olyan igazi beszélgetés. Az ugyanis rettentően hiányzik, ezért is hívtuk Bucóékat. Szombaton tortás szülinapos buli lesz nálunk. Két másik babás kismama is jön, biztos majd jól megbeszéljük melyik baba mennyit nőtt és mit tud már, milyen ügyes... Remélem Piros a legjobb formáját hozza majd.

Végül egy képecske nagyanyóról és az ő pöttöm kislányunokájáról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

szeretettel,Judit

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása