HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

... 2 ...

2008.09.09. 21:06 vighpajti

mindjárt megérkezik a Fotó!!!

már csak 2-t kell aludni

Ma nagyon sok minden történt:

  • éjszaka Farkas többet sírt a szokásosnál
  • mikor végre elaludtunk arra riadtam, hogy valami állat nyomja a kapucsengőt
  • :) két rendőr kérte, hogy engedjem be őket a lépcsőházba
  • aztán nem találták akit kerestek ezért bekopogtak hozzánk
  • elbeszélgettem velük egy szál pizsigatyában, kerestek valakit aki évek óta nem lakik már itt
  • reggel jött a póstás, és meghozta a TB kártyát
  • leesett Farkas köldökcsonkja !!!
  • Juditot felhívták a bankból, hogy megérkezett a kártyája
  • Sala Dani a barőáti körből elsőként tarthatta kezében Farkast és még a sírdolgálását is elcsendesítette (: nagyon ügyesen csinálta :)

 

 Pár napja Édesanyám kapott egy levelet, amely szerint a Mars augusztus 27-én az írott emberi történelemben most volt a legközelebb a Földhöz. Tudományos megközelítéssel, asztrológiai szempontból ez azt jelenti, hogy várhatóan nagy hadvezér ( diktátor, vagy esetleg kiemelkedő élsportoló) lesz a gyermek :). Természetesen nem hiszek az asztrológiához hozzácsapott jóslatokban, és remélem, hogy nem lesz sem diktátor, sem hadvezér, de érdekességként ez egy nagyon klassz kis hír :).

 Vasárnap este a sok gratuláció közben, Rufi kissé szemrehányóan megkérdezte, hogy mik azok a pizzaszeletek amik elvesztéséről írni szoktam. Lehet, hogy más számára sem teljesen tiszta, ezért írok itt pár sor tájékoztatást :). Egy játékoldalon regisztráltunk (Prizze, oldalt a Linkblog cím alatt a JÁTÉK feliratra kattintva eljuthatsz a kezdő oldalra), többféle játékból naponta egyet egyet lehet játszani és Bubz-okat nyerhetünk, gyüjthetünk. A Bubz-okat, pedig ajándékokra, esetleg készpénzes csekkre is be lehet váltani. A nyitó oldal egy kicsit "sűrü", de bal oldalt fönt a kis zászlókra kattintva válthatsz nyelvet, ha esetleg szeretnél, és kimondottan bal oldalt találod meg a regisztráláshoz szükséges gombot. (Egy számítógépről, IP címről, max hárman regisztrálhatnak, és nem érdemes valótlan adatokat megadnunk, mert ugye, akkor nem tudják elküldeni nekünk az ajándékokat:). Ennyit röviden a Prizee-ról, ha ez keltette fel az érdeklődésedet a JÁTÉKra kattintva oldalt, máris a nyitó oldalára jutsz (, de előre óvlak tőle, ha félsz a pizzaszelet elvesztésének traumájától:).

 

Zárásként még mindig a játékra hívlak! (mert ide még nem érkezett meg a jó megoldás, szóban pedig... - de erről talán csak holnap:) Tippeld meg hány gramm volt születésekor a gyermekünk! A megfejtéseket légyszíves hozzászólásként írd ide (egy rövid regisztráció lehet, hogy szüksége, de tényleg nem bonyolult és nem tart sokáig), és így sokkal egyszerűbb lesz megtudnom, hogy ki adta meg leggyorsabban a helyes választ.

A fődíj egy ÓRIÁS TúróRudi !!!

 

Szép álmokat! Szeretettel, Előd

 

 

------------------------------------------------------------

 


segítség pénz kell 


  

4 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Susikati 2008.09.10. 07:43:41

Akkor tuti, hogy hatalmas súllyal született, mondjuk 4046 gramm? :-)))
Kedvenc balekod neve nem rémlik? Pedig még az iwiwen is bejelöltél és még üzentél is!!!
Egyébként Szfváron a kórházban megcsinálják az összes, szül. anyakönyi kivonattal kapcsolatos adminisztrációt, és nem kell össze-vissza szaladgálni (szerencsére).
Sajnálom, hogy Farkasnak tegnap egy picit rosszabb napja volt, de ma biztos jobb lesz :-))
SZép napot Nektek!
Kati

Dögöljetek meg 2008.09.10. 09:59:50

Sziasztok!

Szerintem 3,57 kg-al született Farkas. Egyébként Előd köszi, hogy megosztod mindennapjaitokat velünk. Én örömmel olvasom.
A nick névvel kapcsolatban. Ma elég ingerült nap van, és miután 3 nick-et is visszadobott a gép, elborult az agyam... ;)
Szép napot mindenkinek!

Csoki

vighpajti · http://vighcsalad.blog.hu 2008.09.10. 12:34:48

A segítségeddel most már vezetek 1-0-ra :), cserébe segítek én is: nem született hatalmas súllyal :)

Boldog-szép napocskát nektek is!

szeretettel, Előd

Forestné 2008.09.10. 15:04:22

Sziasztok!

Gratulálunk kicsi fiatok érkezéséhez! Olyan jó soraitokat olvasva újra átélni az első napok gyönyörűséges "gyötrelmeit". Már nagyon várjuk a képeket is!
Szerintem 2860 gramm lehetett Farkas, 60 grammal több mint Tamáska, a mi kisfiúnk volt.
Boldog babázást és sok babakacajt kívánunk. S amikor csak lehet, pihenjetek! :-)
Foresték
süti beállítások módosítása