HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

Futó szelek, kínzó pocigörcsök, maratoni etetések

2008.09.30. 06:36 vighpajti

Bizony, kiemelten ilyen napunk volt. Ezért szegény Farkas szinte végigsírta a tegnapi nappalt. Épp elszundított amikor hazaértem, és ebből az alkalomból, fel is ébredt sírni egy kicsit. Gondoltuk elvisszük sétálni, mert a macskakövekre érve rögvest el szokott aludni, de kivételesen ez sem következett be, igaz eddigre már nem sírt csak szemlélődött. A Fő téren már nagy jóindulattal alvásnak lehetett nevezni, amit csinált :). Hazaérve kint hagytuk a folyósón, hogy szundizhasson még egy kicsit (és én azzal a gondolattal tértem nyugovóra, hogy kint ne felejtsék éjszakára :).

 

 Köszönjük szépen Fecónak az előző heti áldozatos segítségét (sok éjszakám nyugodt pihenéséhez járult hozzá, feláldozva a sajátjait - köszönöm szépen).

 Nagyon örülök, hogy Farkas sokkal tehetségessebb az udvarlás terén, mint Édesapja, bármikor is volt, vagy amennyire valaha is lehet. (pl. még mindig nem tudom elhitetni Judittal azt sem ami már megtörtént, hogy mikor és mennyi virágott vittem már neki, mióta hazasok vagyunk. Még mindig úgy éli meg a házaséletünket, hogy a férje nem is hoz neki soha virágot. :) Szóval nagyon örülök, hogy hozzám képest már most született tehetség e téren (is!!!) a fiam, ráadásul már megvoltak az első sikeres leckéi, sőt a legélesebb vizsgahelyzetekben is brilliánsan szerepelt. (Hiába, ő ért a nők nyelvén :)

 A fürdetéseket azért végig szokta ordítani, de Nagypapi ölelő karjai még ebből is ki tudják "zökkenteni", amint azt a képen is láthatjátok.

 Be kell vallanom, hogy mostanában kaptam építő jellegű kritikákat a bloggal kapcsolatban, igyekszem ezeket orvosolni, bár lássuk be, hogy mindezt az én szerény képességeimmal igazi kihívás megtenni.

Mosolygós, boldog, szép napot kívánok!

 

    szeretettel, Előd

 

- - -

 


2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coffee 2008.09.30. 22:41:05

Na igen, ilyenek ezek a bébik. Három hónapig hasfájós, aztán jön a foga, aztán meg kamaszodik :)

Kati 2008.10.01. 08:03:10

És elvileg még a tejtermékekkel is nagyon-nagyon óvatosan kell bánni, plusz még a gyümölcsökkel is. Én fél évig alig ettem ezekből, de megérte, mert 3 hasfájós nap után többet nem volt ilyen gond:-))))Ja, csak hogy egyen a penész kedves Firmám, a mi kislányunk két hetes kora óta végig alussza az éjszakákat :-)))))))))
Kitartást Nektek az éjszakákhoz (is), előbb-vagy utóbb minden gyerkőc rájön, hogy aludni jó, főleg éjszaka!És különben is, szülőnek lenni a legnagyobb ajándék az élettől! Most rohannom kell, mert Niki mindjárt átrendezi az egész lakást:-)
süti beállítások módosítása