HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

képek

2009.12.01. 18:27 bellus

Ez a kép még Farkas névnapi köszöntésekor készült. Akkor kapta ezt a pár darab duplót, amivel lelkesen játszik a nagypapija:) Érdekes, a tüskés építőjétől is vhogy én vagyok a lelkesebb... a múltkor pl. építettem egy tök jó kis autót, Farkas egy ideig tütű-zött, aztán kb. egy mozdulattal megsemmisítette Édesanyja remekművét.:)

A képen a kis farkaskutyája is látszik, mostanában nagyon szereti. A plüss játékokat mindig ölelgeti, jó szorosan magához húzza. A kutyát pl. fojtogatni szokta két kézzel, vagy összeüti az orrukat és közben ugat.:)

 

 

 

 

 

 

Ezen a képen már az adventi naptárunk látszik. Jó nagy munka volt elkészíteni.(az egész keresztszemes hímzéssel készült, minden zsák másik oldalán pedig kép van. Eddig egy mackót egy zoknit és egy gyertyás képet fordítottunk meg. Mami mondta is, hogy mindig ilyet akart a gyerekeinek. Nem volt rá ideje, ezért hát megcsinálta az unokájának (a ráérő nagymamik ugye...:)

Előd kihagyta a leírásból, hogy majd karácsonykor felakasztjuk a rokonokat a fára:) azaz a képüket egy kis papír korongra és a korongot a fára.

Igaziból jó büszke vagyok magamra, hogy ilyen kreatívat sikerült kitalálnom, hogy szebbé tegyem az adventünket...

Ezen a hétvégén antis nagy hétvége lesz. Kiscsopivezető-helyettes leszek. Már várom. 

Még egy nagy örömöm: megtaláltam a 7-8-os angol tanárnőm és váltottunk pár levelet is. Tök kedves volt és úgy örültem, mert nagyon szerettem (asszem kb abból van a nyelvvizsgám, amit anno ő tanított...(remélem a gimis tanár nem olvassa a blogot...:)

szeretettel,Judit

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása