HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

várakozóban

2010.01.31. 10:06 bellus

Hihetetlen, de Előd még alszik. Igaziból örülök neki, remélem kipiheni az utóbbi napok (és éjszakák) összes testi-lelki terheit.

Ma érkezik papi, Anna és a nagymamáim. Papi hazaviszi a mamit. Örültünk, hogy itt volt pár napot, nagy segítség volt. Még a palacsinta-partira is eljutottunk péntek este! Köszönjük.(Mikor mondtuk ott, hogy Piroskára és Farkasra a nagymama vigyáz, nagy derültség lett. Vajon miért?:)

Farkas nagyon kedvesen szokta nézegetni hugocskáját, de mikor megérinthetné, vhogy mindig zavarba jön, és inkább a háta mögé rejti kis mancsait. Mostanában elég vicces szitukba kerget. Olyan nekem, mint egy kis görbe tükör. A napokban pl. telefonálni kezdett a mobilommal. A füléhez tette és mondta, hogy hallo. Ezt eddig is megtette, csakhogy a járókában. Most szabadon volt, elkezdett fel-alá sétálgatni, fülénél a mobillal és közben néha nevetett és folyamatosan halandzsdált..:)

Nekem a jobb álkapcsom mindig begörcsöl, ha hosszabb szünet után beleharapok vmibe. Ilyenkor az arcomhoz kapok és - gondolom - fájdalmas arcot vágok. Farkas reggelinél beleharapott a kis kenyérkatonájába, az arcához kapott és elég fájdalmas arcot vágott. Én aggódva kérdeztem, hogy mi fáj? Mi a baj?, ő meg nem értette, hogy mit aggódom. Persze csak ekkor esett le, hogy ezt tőlem tanulta:) 

Most épp főznek a nagymamival. Nagymami a tűzhelynél, Farkas a járókában egy kis műanyagtállal és fakanállal. A fiunk máris nagy divatdiktátor, a tálat a fejére tette kalapnak és csak a kis vigyori szája látszik. Máris kidobta a tálat. Ilyenkor szétteszi a két kezét és szomorúan kijelenti: Nííí...( azaz: nincs:)

 

A kedves történetek után mutatok egy képet nektek. Végre ilyen is van:

Farkas és Piroska:

szeretettel,Judit

 

 

 

1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tantitanti 2010.02.01. 09:00:26

Juditkám,
ezen a képen Farkas pont olyan mint Te voltál!
és nagyon édesek mind a ketten!
süti beállítások módosítása