HTML

Megszületett

Friss topikok

  • bellus: "Mami, mi a mondanivalód?" (2012.06.12. 13:07) 4. kép és az aktualitások
  • bellus: egyébként belóg a szállásunk csücske is(balról) hihetetlen, hogy mennyire megváltozott a táj és a ... (2012.05.26. 13:16) Képes beszámoló...
  • bellus: verseny!!!!állítsátok a gyerkőcöket érkezési sorrendbe! (rokonok kizárva.bocsi, de így fair.)Jutal... (2011.01.25. 12:32) csörgedez a tornászvér???:)
  • Forestné: Sziasztok! Milyen nagyot nőttek a gyerkőcök! S olyan bájos pofija van mindkettőnek!!! :-))) Azok... (2010.06.21. 09:13) újra itt vagyok
  • GlóriaDeo: Sziasztok! Azért jelentkezem, mert hétvégén Sopron környékére megyünk osztálykirándulni, és vasár... (2010.04.25. 21:41) Már jó régen...

beszámolócska

2011.02.18. 10:09 bellus

Tegnap mikor bekukkantottam Piroska szájába észrevettem, hogy nem is nyolc, hanem már tizenegy foga van!Bocsánat a félretájékoztatásért. Persze az sem kizárt, hogy ez a többlet három fog azóta nőtt ki... Nemrég volt nálunk Nagyanyó és Ákos. Frkas azóta is emlegeti és mindig mondja, hogy „ketten jönnek autóval”Most mindig a "Papapót" várja. Mi is reméljük, hogy meglátogat minket.

 

Azóta fiacskánk már az Opelt is megismeri. Ákosnak ugyanis Opelje van. Megtanult már nehezebben kiejthető típusokat is, mint pl. Mitsubishi és Volkswagen. Nem teljesen tökéletesen, de érthetően mondja. Újdonság, hogy mondtuk neki, hogy fog óvodába járni (persze csak ha felveszik...). Ezzel is próbálom motiválni a szobatisztaságra. Persze volt aki már mondta, hogy mivel van kisebb is inkább maradjak még otthon vele/velük. Ki tudja mi ilyenkor a jó. Én mindenesetre szeretném küldeni. Nekem is könnyebb lenne, meg szerintem neki is jó lenne. Ő nagy lelkesen „odobának”hívja az ovit és mindig mutatja, hogy:”Nono oda be”, ugyanis mikor apa elé sétálunk elmegyünk az ovi mellett.

Kedvenc játékuk mostanában, hogy kipakolják a ruhásszekrényeket, aztán ugrálnak a tiszta ruhákon és szétdobálják. Én nagyon haragszom ezért, tegnap Farkas büntiben is állt érte. Írtó sok munka visszapakolni. A szekrényekre meg még gyerekzárat sem lehet tenni,mert nincs nyitógombjuk.Meg szerintem inkább meg kéne tanulni , hogy nem szabad, minthogy megakadályozzuk a kinyitást. Azt a szekrényt ugyanis én is naponta többször kinyitom...Persze nem szórom ki a ruhákat, úgyhogy biztos saját találmány ez a kipakolás, nem tőlem látták:)

Ma megyünk a földhivatalba, bejegeztetni az új lakcímünket. Remélem minden szükséges nyomtatványt és iratot és igazolványt is miegymást sikerült beszerezni és sikerül elintézni. Így talán egy időre szünetelni fog most a hivatalba járás...de jó lenne.

Megkérem Elődöt, hogy a mi kis családunkról tegyen fel képet, ugyanis idén karácsonykor készült először olyan kép, hogy csak mi négyen vagyunk rajta. Ez kuriózum, hála érte a dédi papának:)

Szeretettel üdvözlünk mindenkit, Judit

 

Vigh Judit, Vigh Farkas, Vigh Piroska, Vigh Előd

 

 

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása